Registreringen er åpen. Blir du medlem under gratiskampanjen får du de første tre månedene gratis når kampanjen er over. 

 

Foreløpig er alle tipsene åpne og synlige for alle. På litt sikt kan det være at det bare blir tipsene på forsiden som er tilgjengelige for alle. Resten av tipsene blir da kun for våre medlemmer. Bli medlem i dag.

Som medlem på Fotballodds.no blir du del av et unikt oddsnettverk. Del og diskuter egne og andres spill på forumet.

Du får tilgang til en medlemschat der du kan chatte privat og felles med andre medlemmer. 

Du kan følge andre medlemmer for å få beskjed og lese innleggende og spillene de legger ut. Da går du ikke glipp av tipsene til våre dyktigste medlemmer

Vi fører statistikk på spillene dine. Send inn dine spill til oss før spillene starter. Send inn resultatet av spillene når spillene er avsluttet så vil vi føre statistisk på singelspill, dobbelspill og flerspill for deg. Dette vil vi gjøre for alle våre medlemmer. 

De ti beste tipperne innenfor de tre kategoriene vil til enhver tid stå med treffprosent på forsiden. Da kan du enkelt se hvem av medlemmene som har best treffprosent og følge dem.  Har du det som skal til for å komme inn blant topp ti?

Dersom du ikke er blant topp ti kan du etterspør din treffprosent. Vi fører som sagt statistikk på alle våre medlemmer som sender inn tips som oppfølger kravene. Les mer om kravene HER.

Dine innsendte spill kan bli publisert på forsiden sammen med ditt brukernavn. Dersom dette ikke er ønskelig ber vi deg si i fra på forhånd.