Om Fotballodds.no

Hva er en mynt?

 

En mynt blir på denne siden brukt som det samme som en "unit" eller "enhet". For noen kan en mynt være 10 nok, andre 100 nok eller 1000 nok. Noen satser stort andre satser litt mindre.

Fotballodds er en nyoppstartet nettside som publiserer tippetips på utvalgte fotballkamper. Tipsene vil først og fremst være på europeisk og spesielt engelsk fotball.

 

Det vil bli gitt en kort analyse på alle tipsene som blir lagt ut. 

 

Det vil ikke bli publisert tips hver dag. Singelspill,  vil bli publisert med jevne mellomrom. Singeslspill kan bli kombinert og brukt i dobbel og flerspill. Når nye tips kommer ut vil det bli annonsert på TWITTER. (Følg oss der) Noen av resultatene vil bli lagt ut på INSTAGRAM. (følg oss der også)

 

Det vil bli ført treffprosent på singelspillene på forsiden.

 

Det vil bli spilt med en "mynt" (enhet, unit, diamant, stein. Kall det hva du vil) på alle spill som blir publisert. Hvor mange mynter fotballodds.no er i pluss eller minus vil stå på forsiden. Vi begynner med 20 mynter. Gevinsten fra disse spillene vil bli brukt på nye spill. Vi har som mål å nå 1000 mynter.

 

Oddsen som fremkommer på denne siden blir hentet fra unibet.com Oddsen som brukes er den oddsen som ligger ute på unibet.com når tipset blir skrevet. 

 

12-retteren fra Norsk tipping vil også ved noen anledninger bli publisert. Det vil ikke bli skrevet analyser på denne. 12-retteren er et sidespill som det heller ikke vil bli brukt mynter på. 12-retteren er bare for "gøy", men vi spiller selvfølgelig ikke for å tape.

 

Det er helt valgfritt og gratis å følge tipsene, så det gis selvfølgelig ingen gevinstgaranti.

 

Lykke til!