Regler for innsending av tips: 

For at dine spill skal bli registrert hos oss må oddsen på singelspill være på minst 1,5. Oddsen på dobbelspill må være på minst 2,25. Oddsen på flerspill må være på minst 3,37.

 

Du må ha sendt inn minst 10 spill fot at statistikken din skal bli gjeldene og vises som topp ti på forsiden. Det holder ikke å sende inn fem singelspill, fem dobbelspill og fem flerspill. Det må være ti spill av en type for at statistikken skal komme inn på topp ti listen.  Du kan selvfølgelig komme inn på alle tre topplistene. 

For at spillene skal være gjeldene må de være sendt inn før spillene starter og resultatet må bli sendt inn etter spillene er ferdige. Alle resultater på spilte spill må bli sendt inn. Ingen innsendte spill vil bli ført inn i statistikken før alle resultatene er sendt inn. Dette for at man ikke kan jukse med statistikken.

 

Live-spill er ikke gjeldene.

Det er bare spill på europeiske fotballkamper som er gjeldene i statistikken. Spillene må være lette å etterkontrollere. Du kan bli spurt om å sende inn bilde av din kupong dersom ikke vi finner spillet ditt. 

Hva slags spill du har spilt, hva slags odds du har fått og hvilke oddsside du har brukt må bli lagt ved på hvert tips. Dette for at vi kan kontrollere at det er reelle tips.